Sun Architecten

Sûn Architecten

Of het nu gaat om het verbouwen, renoveren, hergebruiken of nieuw bouwen, Peter en Siebe van SûN architecten benaderen iedere opdracht vanuit de gebruiker. Door vanuit de plattegronden te ontwerpen ontstaan er functionele ruimten zonder overdaad. Volgens de architecten zit de kracht van architectuur in de mate waarin zij antwoord geeft op de werkelijke behoeften van gebruiker en haar omgeving.

Door de open dialoog met de opdrachtgever en wederzijdse inspiratie kan architectuur worden verrijkt en ontstaan er gebouwen waarin mensen zich in alle opzichten goed voelen. Het streven is het realiseren van gebouwen met een eigen karakter, een bijzondere ruimtelijkheid en een zorgvuldige, duurzame afwerking.

Het is dan ook niet gek dat SûN architecten partner zijn van leva®. Het bedrijf verzorgt het ontwerp en de ontwikkeling van ons concept. De visie op een woning waarin jij je als bewoner goed voelt, past ons als geen ander. De combinatie met de duurzame afwerking van de architecten is wat we met leva® willen bewerkstelligen.

Kom je ook naar de open dag op zaterdag 19 oktober?

Je krijgt allerlei nuttige informatie, krijgt een rondleiding door de showroomwoning en meer!